Tävlingsdags!



Vi har nu ytterligare en bloggtävling ute på vår blogg. Du kan vinna en Chanelinspirerad väska från det svenska märket NYPD (värde 239 dkk). En väska som passar många tillfällen!




Hur gör jag för att vara med och tävla?

För att kunna vinna väskan har du flera alternativ. Ju fler alternativ du utnyttjar desto större chans har du att vinna! Utnyttjar du alla tre alternativen så har du tre "lotter" till tävlingen, utnyttjar du endast ett alternativ har du en lott.

Följande alternativ har du:
 
1. Länka till vår hemsida och vår bloggtävling på din egen blogg. Skriv även en kommentar, ex. Jag är med och tävlar om en väska från NYPD hos Miracel.nu. Lägg in din bloggadress som kommentar på miracelbloggen. Bloggens adress är http://miracel.blogg.se.
 
2. Tipsa minst 5 av dina vänner via e-post om tävlingen och bifoga dem en länk till blogginlägget och vår hemsida. Skicka även en kopia till [email protected].
 
3. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Är du redan anmäld till nyhetsbrevet så har du automatiskt en lott!

Tävlingen pågår till måndagen den 8 mars kl 12.


Nyheter från Bijoux By Us!


Baglady - Happiness in a bag!

Bagladys senaste kollektion är verkligen helt i vår smak! Mycket coola smycken med läderdetaljer och andra detaljer ingår i kollektionen.

Snart är de på plats hos oss!


Måndag och Februari!



Nu är det februari, långa januari är äntligen slut! Vi på Miracel.nu tror att februari kommer att bli en super månad! Massor med roliga saker kommer att hända här.

Den 13-14 februari drar vi till Köpenhamn på modemässan och ska träffa våra fina märken och förhoppningsvis hittar vi nya spännande saker och märken till shoppen! Självklart kommer vi här på bloggen att blogga från mässan när den tiden kommer!


RSS 2.0